Hold BGK: Billedkunst Grundkursus

Sted: Gule Hal, Strandpromenaden 1, 4600 Køge
Periode: onsdag den 13.september 2017 til onsdag den 16. maj 2018
Pris: 600 kr. til dækning af materialer

BEMÆRK: lørdag den 30. september, lørdag den 4. november, lørdag den 27. januar, lørdag den 17. marts, lørdag den 21. april kl. 11.00 – 14.00 undervisning på KØS – museum for kunst i det offentlige rum.

Formålet med BGK er at give eleven faglig viden, metodisk færdighed og kompetence i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag. BGK er en forberedende skole, som målretter sin undervisning til unge talenter, der sigter mod optagelse på kunstakademier, designskoler og arkitektskoler.

Undervisningen er opbygget af moduler. Undervisningen udbydes i form af teori, praksis, studieture og projektperioder. Eleverne arbejder med klassiske teknikker indenfor tegning, maleri og skulptur. Video, lyd og animation indgår i undervisningen på linje med design og visuel kommunikation.

BGK er et treårigt studieforløb for de 15 – 26 årige. Undervisningen kan foregå over fire år, hvis den kombineres med en gymnasial uddannelse eller anden skolegang.

Interesserede kandidater til uddannelsen skal indsende en skriftlig begrundelse om hvorfor, de ønsker optagelse. Optagelse skeer på baggrund af ansøgning og optagelsessamtale. Optagelsessamtaler finder sted løbende.

Oplysninger om uddannelsen får hos billedskoleleder Kit Kjærbye / Tlf. 21 14 56 71.