HOLD BGK 19 – 20

Dag: torsdag kl. 16.00 – 19.30
Sted: CDI, Ølbycenter 53, 4600 Køge
Periode: 12. september 2019 – 14. maj 2020
Pris: 1.150 kr. pr. år til dækning af materialer og ekskursioner.

Formålet med BGK er at give eleven faglig viden, metodiske færdigheder og kompetencer i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag. BGK er en forberedende skole, som målretter sin undervisning til unge talenter, der gerne vil optages på kunstakademier, designskoler og arkitektskoler.

Undervisningen er opbygget i moduler i en kombination af teori, praksis, studieture og projektperioder. Eleverne arbejder med klassiske teknikker indenfor tegning, maleri og skulptur. Video, lyd og animation indgår i undervisningen på linje med design og visuel kommunikation.

BGK er et treårigt studieforløb for unge i alderen 15 – 26 år. Undervisningen kan foregå over fire år, hvis den kombineres med en gymnasial uddannelse eller anden skolegang.

Interesserede kandidater skal sende en skriftlig ansøgning, der motiverer og begrunder ønsket om optagelse.
Optagelsessamtaler finder sted løbende – og selve optagelsen sker på baggrund af ansøgning og optagelsessamtale.

Du kan få mere information om uddannelsen hos billedskoleleder Kit Kjærbye på tlf. 2114 5671.