HOLD BGK 20 – 21

Sted Gule Hal, Strandpromenaden 1, 4600 Køge
Periode: 10. september 2020 – 6. maj 2021
Pris: 1090 kr. pr. år til dækning af materialer og ekskursioner

Formålet med BGK er at give eleven faglig viden, metodiske færdigheder og kompetencer i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag. BGK er en forberedende skole, hvor undervisningen er målrettet unge talenter, der gerne vil optages på kunstakademier, designskoler og arkitektskoler.

Undervisningen er opbygget i moduler, der kombinerer teori, praksis, studieture og projektperioder.
Eleverne arbejder med klassiske teknikker indenfor tegning, maleri og skulptur.
Video, lyd og animation indgår i undervisningen på linje med design og visuel kommunikation.

BGK er et treårigt studieforløb for unge i alderen 15-26 år.
Undervisningen kan kombineres med en gymnasial uddannelse eller anden skolegang.

Interesserede kandidater skal sende en skriftlig ansøgning, der motiverer og begrunder ønsket om optagelse.

Optagelsessamtaler finder sted løbende – og selve optagelsen sker på baggrund af ansøgning og optagelsessamtale.

Du kan få mere information om uddannelsen hos billedskoleleder Kit Kjærbye på tlf. 21 14 56 71.

Tilpas skriftstørrelsen